طريقة تحضير الكفته
المكونات:
نصف كيلو لحمة مفرومة او نصف كيلو لحمة فراخ مفرومة
3 بيضات
كيسين فيجيتار او كيسين خلطة الكفتة
ملعقتين كبيرتين فلفل اسود
ملعقتين كبيرتين ملح
بصلة كبيرة
بقدونس
طريقة التحضير:
- يتبل اللحم فى الفلفل والملح والبصل والبقدونس ويخلط جيدا ويترك لمدة ساعتين.
- يخفق البيض ويوضع فيه اللحم ثم يصفى من البيض ويوضع فى الفيجيتار او خلطة الكفتة.
- يحمر فى الزيت على النار او يشوى على الفحم....
وبالهنا والشفا
0 التعليقات:
إرسال تعليق